5 Essential Elements For Търговско-промишлена палaта– Но все пак, как да живеят българските граждани, които получават оскъдни средства на фона не само на средноевропейските, но и на фона на цените, на които им се продават редица жизнено необходими средства и услуги за живот?

– Господин Дянков, от няколко дни в обществото активно се обсъжда вашето решение да спрете бюджетната субсидия за БДЖ, как бихте защитили тази ваша позиция?

Няма да спра и усилията си в търсенето на извънземен разум, сравним и превъзхождащ моя собствен. За целта в Президентството ще бъде оборудван стратегически пункт, в който ще работят най-видните български шамбалалайци, като маг Алена, Еленко Ангелов, маг Сибила, маг Селена, маг Боян и всички други магове, екстрасенси, баячки, врачки, гледачки, контактьори с отвъдното и с извънземните, които и сега контактуват успешно със сили непонятни и свръхинтелигентни.

– Г-н Фридман, вашият анализ за ситуацията в България потресе голяма част от прочелите го.

Учените от Националното географско дружество са достигнали след задълбочени изследвания до изненадващия извод, че най-древни измежду всички нации, населяващи в момента Земята, са българите. Откритията, които въпросните учени направили по-време на своите проучвания, са потресаващи. Според тях българите са построили шест от седемте чудеса на света – изключение прави само Великата китайска стена, но тя е била построена за защита от българите. Всички египетски фараони са били българи, както и Александър Македонски, Наполеон, Юлий Цезар, Ханибал, Аристотел, Сократ, Соломон и Исус Христос, а сега и Дилма Русеф.

Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

Млади и стари, мъже и жени, здрави и болни, всички ние сме на улицата за да защитаваме страната и съгражданите си от опита да бъдем превърнати в послушни роби на световните финансови структури. Ние знаем тяхната цел, тя не е просто да поробят нас, но и поколенията след нас. Те искат не просто да вземат всичко което притежаваме, те искат да ни отнемат бъдещето и да диктуват правилата по които ще живеят бъдните поколения.

Промяната започна да се усеща първо там, където бяха струпани най-много пари. Именно тези държави, които се славеха със своето богатство, усетиха първи неговата кончина. Залезът на Капитала вещаеше сбъдването на Утопията, но слепците виждаха само това, което бедното им въображение покриваше с булото на невежеството. Те пребиваваха в мъглата на манипулираното си мислене и се опияняваха от собствения си ужас. Те не разбираха, че Парите губеха своя смисъл, защото трудът им ставаше ненужен.

Кажете защо корпорациите, банките и разни други бизнес предприятия да могат да фалират, а отделният човек, дори когато са му отнели всичко което притежава е задължен да изплаща остатъка от дълга си със собственото си бъдеще и бъдещето на децата си?

Все пак, правителството не трябва ли да реализира и редица социални функции?

От БНТ увериха, че от утре цялото им ефирно време, ако е необходимо, ще бъде запълнено с излъчване на лечебни видеоклипове.

Разбира се, що се отнася до задоволяване на потребностите, ние сме предоставили възможност на бедните да си въобразят, че могат да имат всичко, което и ние притежаваме – нашите къщи, нашите жени, нашите удоволствия, – но това е една илюзия, чийто корен се крие в първата производна на парите, а именно лихвата. Те получават мимолетна възможност да задоволят своите блянове, но цената, на която го постигат, е баснословна. Възползвайки се от парите, които ние благоразумно им отпускаме на кредит – кредит който те вземат благодарение на недостатъчното си заплащане, – ние ги приковаваме към необходимостта да продават труда си.

Другари! Къде е днес тази демокрация, get more info това народно управление? В чии ръце е? Във вашите? Вярвате ли, че вие държите кормилото на управлението на държавата, на коването, прилагането и спазването на законите? Ако е така, защо те не се спазват от вашите работодатели? Днес, другари, управлението е основано на силата на парите, а не на общочовешките ценности. Днес вашите капиталистически изедници, са купили властта с единствената ценност в техния капиталистически свят – парите.

Но и това не им стигна. Тези капиталистически изроди не само получиха неприкосновеност от държавата – те получиха самата държава. Те станаха собственици на всички ресурси – ресурси, които бяха собственост на народа, – и започнаха да ви ги продават отново с цел трупане на печалби. Те получиха контрол над енергетиката, водите, земята, а ако могат, биха ви взели и въздуха, за да ви го продадат обратно с печалба. Нормално ли е да се търси печалба там, където природата се е погрижила за живота на хората. Настина ли вярвате, че те като частници ще се погрижат по-добре за рационалното използване на тези ресурси, когато единствената им цел не е вашето добруване, а трупането на печалба.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Essential Elements For Търговско-промишлена палaта”

Leave a Reply

Gravatar